comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2007-07-23

Rotebro by day

The local commuter train station in Rotebro doesn’t exactly represent the peak of Swedish architecture. A bit of sunlight together with a recent paint job makes for a nice appearance anyhow.
.
Här fångade vi första frosten häromåret

10 comments:

lena said...

Jaha, detta är Rotebro som jag sett många gånger men bara genom pendeltågfönstret. Någon för mig närstående person har vid ett fleral tillfällen då sagt "Christer P" men detta är väl för trångsynt kommentar om Rotebro. Jag antar att det finns en hel del att se om man nu bara stiger av...
MVH Lena

Per Stromsjo said...

Jo, Chrille var länge ortens mest kände son.

Visste du att vi haft UFO:n på besök? Detta och några andra motiv finns här...

Kul att du tittade in, Lena!

lena said...

Tur att UFOt inte kom till Tumba. Jag hade blivit rädd och inte trott på det.
Lena

Peter Fristedt said...

Vad härligt att se de samlade rotebroklippen! Hade aldrig själv kommit på tanken att köra en vy på den taggen. Tack Lena och Per för det!

Per Stromsjo said...

Den lilla sökrutan "search blog" längst upp t.v. kanske inte alla har hittat. Den är en liten pärla, i synnerhet när man som i vårt fall samlat på sig mycket material. Har vi haft något från Kallhäll? Bara att kolla...

(Fotnot: Svar ja, en skön stämningsbild för övrigt från augusti ifjol.)

lena said...

TACK för tipset!!! Jag sökte på Tumba. Till min stora glädje fann jag att din vän har varit här flera gånger. Samtliga bilder är mig helt bekanta från promenader i Botkyrka. Har tom passerat ishänget idag men det har upplösts i atomer...
Tips! Gå Aspen runt 7 km på "plankor", orange markering med start från Hågelby. Jag ser fram emot ett foto av den ihåliga eken samt någon brygga på vägen.
MVH Lena

Per Stromsjo said...

Absolut, Lena. Vår korrespondent i Söderort har gjort upprepade nedslag och han noterar säkert idéer till ytterligare expeditioner... :) Bernt har ett stort distrikt att täcka annars. Peter är vår centrala auktoritet och vi båda övriga delar på Norrort.

Tack för kommentarer och synpunkter, sån't blir vi tokglada av! /per

lena said...

Jag gläder mig!
Er blogg får mig nyfiken på nya strövtåg. Det där södertornet i uppbyggnad måste bara ses.
Ska ta med mig min nya vän, (inhandlad på Apoteket i Tumba) en stegräknare, och gå en sväng på Söder. Motion kan ju kombineras med kultur.
Lena

Bernt Seipl said...

Lena, Tumba är min uppväxtort. Har bott större delen av livet där. Aspen-promenaden har jag haft för avsikt att göra, men det har inte blivit av än.

lena said...

Bernt.
Jag har gått där många gånger och alla årstider. Alltid lika häftigt.
Du tar väl kameran med Dig?
Lena

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!