comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-11-13

idel ädel adel

Stockholm's Old Town with The House of Nobility from the 17th century
.
Riddarhuset gör anspråk på att vara en av Nordens vackraste byggnader.
Storkyrkan sticker upp till vänster i denna vy från Strömsborg igår.

4 comments:

Peter Fristedt said...

Den här lyckades du verkligen med, Per! Nästan surrealistisk.

Per Stromsjo said...

Jag gillar verkligen att leka i sånt här ljus. Om det bara inte var så förbålt kallt om fingrarna.

Annars, på tal om surrealistiskt, kan jag påpeka att bilden togs rätt nära Centralbron och där var inte riktigt så fridfullt som det ser ut...

Bernt Seipl said...

Lite murrigt faktiskt, men häftigt med ljuset som "blöder över"

Per Stromsjo said...

Det blöder mer än jag skulle önskat men Riddarhuset var så diskret belyst att jag behövde fläska på lite med ljuset. Dessutom ville jag förstås ha något annat än svart till himmel. Så rent tekniskt vet jag inte om den är så bra men känslan blev bättre än jag väntat. Jag har för övrigt postat en hel drös bilder som jag i efterhand tycker är alldeles för mörka så jag antar att jag är inne i en mer upplyst period... :)

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!