comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-12-21

Gick budskapet fram ?

Message - not quite complete though
Man får fylla i lite själv.
Jag gissar att det fanns fler bokstäver från början.
Lidingövägen i närheten av K1.

2 comments:

Putte said...

hej killar. jag har följt er sida lite till och från i snart ett år, kul idé och snygga bilder med skön bildtexthumor. Behöver ni fler stockholmshobbyfotografer delar jag gärna med mig av bilder som jag tar. maila mig gärna putte@jauvet.se eller ta en titt på in blogg som inte har något med foto att göra iofs, mvh p.elgh
http://blogg.aftonbladet.se/8526/

Per Stromsjo said...

Hej Putte!

Kul att höra av sina stammisar. Om man har kul när man skapar något så blir det ofta bra och det är väl ungefär den filosofin vi har. Hobbynivå, såklart. "Don't quit your day-job", som det heter... ;)

Aftonbladets bloggmaskin verkar ha en formsvacka så just nu syns inte din blogg men vi kan väl testa ditt förslag. Mejla en hyfsat färsk stockholmsbild (gärna nån del av stan vi inte haft med så ofta på sistone - det finns många att välja på! - och gärna förslag till bildtext, helst även på utrikiska) till exempelvis mig på stromsjo@acm.org så hörs vi.

mvh/per

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!