comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-10-11

"välkommen till min hemsida"

Två spindlar modell bronto har etablerat näringsverksamhet
framför en strålkastare vid Stadshuset.
En stund efter mörkrets inbrott kan man konstatera att
det mesta finns på nätet.

4 comments:

anna said...

Hu! Ruskigt.
Men cool bild.
Nu vet jag var jag INTE ska gå efter mörkrets inbrott :)

Per Stromsjo said...

:) Jag har haft två läskiga fotograferingstillfällen under sommaren.

Ena gången skulle jag vara sådär alldeles jättestilla under tjugo sekunders exponering när jag plötsligt insåg att det där som sa rassel-prassel-squeek-dunk i papperskorgen bredvid mig (vid Slussen) nog var åtminstone en hyfsat stor råtta...

Andra gången var just den här bilden och det tog en bra stund innan jag samlade mod till att angripa motivet. Både du och jag kan nog trösta oss med att sommarsäsongen är slut för de här kamraterna, bilden är från slutet av augusti.

Nej, insekterna överlåter jag med varm hand åt kamrat Bernt som för övrigt är riktigt bra på motiv som flyger och kravlar.

Peter Fristedt said...

Trevligt att ha storfrämmande från Anna, fundamentet för Stockholmsbloggen (ber om ursäkt till alla andra stockholmsbloggenskribenter)!

Bernt Seipl said...

Spindlar är OK ;-) Så länge man slipper dem på sig och kan ha dem på hyfsat säkert betraktningsavstånd (5 cm eller så) och man vet att de inte är giftiga....

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!