comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-10-26

ingen konst alls?

Metro station Östermalmstorg, Östermalm
.
Här stod Siri Derkert och blästrade.
Det blev spretigt, monokromt och politiskt.
Det blev inte lättillgängligt.
Men Helga Henschen lät sig nog inspireras.

2 comments:

Bernt Seipl said...

Mest obegripligt tycker jag. Men det är min åsikt. Vi är alla berättigade att ha en.

Per Stromsjo said...

T-Östermalmstorg är inte någon av mina favoriter heller, milt uttryckt. Jag tyckte tidigare att det är den fulaste stationen men därvidlag har jag ändrat mig. Även om jag inte gillar orden och fraserna som rinner längs väggarna så ger de ändå en grafisk stil åt stationen som jag kan stå ut med. Numera har jag hittat en annan värsting, stans fulaste T-station. Vi återkommer till den.

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!