comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-09-08

Plötslig skorsten

Varför har Viking Line plötsligt beslutat sig för att parkera sin skorsten i Ersta diakonis lilla park? Barasådär. Dom dyker upp lite var som helst, skorstenarna.

2 comments:

Bernt Seipl said...

Jag tror de håller på med smygattacker lite då och då. Det är först nu som vi kommit på dem. Det är därför vi ser dem...

Per Stromsjo said...

Läcker!

Jag försökte nåt liknande på Waldemarsudde en gång när vikingen ångade förbi men det gick inge' bra. Proportionerna blev fel och jag fick snarare en liten plötslig park framför nån slumpvis del av den kolossala båten. Annars gillar jag udden, borde återvända dit inser jag just. Tur att man har semester i septober... :)

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!