comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-09-10

Gröna lundar från söders höjder

Gröna Lund har förändrats en hel del sedan Bellman förlustade sig på krogen Gröna Lund. Och jag säger bara det, berg-och-dalbanan och "fritt fall tilt" må se hur ynkliga ut som helst. Jag tänker aldrig utsätta mig för slika attraktioner.

2 comments:

Bernt Seipl said...

Håller med. Berg-och-dalbanan möjligen, men där går gränsen. Gubben börjar bli gammal, men inte ens i ungdomens da´r var det där att ramla ner från höga höjder, någon höjdare. Möjligen för att jag provat fritt fall från ett berg en gång som liten? Det var inte ens särskilt högt, egentligen, men då var det det...

Per Stromsjo said...

Samma här.

Antingen finner man det lustfyllt att bli skrämd (och det gör jag inte) eller så vill man hävda sig genom att minsann klara av läskiga aktiviteter (och den åldern har jag tydligen inte kommit upp i/hoppat över helt... :)

Och hörni, kolla himlen igen. Dramatik på ingång, känns det.

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!