comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-07-17

Sightseeingturer på linje 700


Jag må vara förlåten över ett litet kollage men jag kan inte låta bli att visa upp denna Stockholms Spårvägars sightseeingvagn 700 med speciell färgsättning. Den renoveras för fullt på Museispårvägen i Malmköping.

1 comment:

Per Stromsjo said...

Inte illa.

Fast ska det sightseeas en sån här dag föredrar jag den musievagn jag hade tillfälle att rulla genom Norrköping med 2004. Där blev det nämligen dubbelfel.

Jag hamnade sist i kön (fel 1), alla tio sittplatserna (typ, många var det inte iaf) var slut så jag fick lov att stå (fel 2) bak på plattformen vilket visade sig betydligt bättre med hänsyn till såväl värmen som photo-ops. Så gladast var ändå stockholmaren. De andra var halvt wokade när turen var slut. Det var en varm dag.

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!