comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-07-24

Sett från Sergels Torg (4)


Sommarstängt i city. Parkadens p-hus.

6 comments:

Per Stromsjo said...

Skugga, vad döljer du för mig?

Peter Fristedt said...

Lite intressant ... Bläddrar igenom bilder från min serie "The everyday life of a commuter" och den 26/4 tror jag samma bil står ensam parkerad. Jag vet inte om det är mest spooky att bilen lever ett så ensamt liv eller att jag reagerade.

Per Stromsjo said...

Mystiken tätnar. Den förefaller stå på samma ställe. Kanske nära till nån hiss? Varför vill man parkera helt solo med maximal exponering för fågelskit? Och varför verkar Parkaden ha sommarstilje från april och framåt? Ett nytt fall för Bernt när han är tillbaka från under-cover-uppdraget på Mäster Samuelsgatan... ;)

Bernt Seipl said...

Jag tror du har rätt, det verkar vara samma bil, men inte på någon bild har regnumret kommit med ?

Peter Fristedt said...

När jag tittar på originalet till SBP-bilden ser jag bara att bilen har en registreringsskylt, inte vilket nummer. Eftersom jag arbetar på Sergels Torg får väl jag ta vakten och ligga och lurpassa på parkeringsmystikern.

Bernt Seipl said...

Använd zoomen ;-)

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!