comments on pixels

to readers, guest photographers and co-authors, thanks for five exciting years of pixels !


2006-07-14

Konstigt ?

Ja, inte vet jag. Lite för konstigt kanske, eftersom den fått en så undanskymd plats vid Brunkebergs Torg, invid hotellet (som jag inte kommer ihåg namnet på).

5 comments:

Per Stromsjo said...

Syns inte riktigt vad det står på sockeln men jag gissar att detta är en typisk Lena Cronqvist.

Jag har lite svårt för hennes stil men berömd är hon sen länge så smaken är uppenbarligen olika. Prövade du att trycka på knappen på väggen förresten? Konstverket kanske byts ut då? ;)

Peter Fristedt said...

Påminner mig en del om makonde, sniderier och skulpturer i mörkt trä som är vanligt i Östafrika. Men jag tror inte att jag sett någon makondeskulptur som har stoppat tummarna i öronen förr. Är hotellgästerna så livliga? /Peter

Bernt Seipl said...

På sockeln står: "Girl making faces", men jag tänkte inte på vem som hade gjort den. Det borde man kanske ha tänkt på.....

josephzohn said...

Cronqvist är rätt.
Och.
Smaken är olika.
Jag är oerhört förtjust i hennes skulpturer.

Per Stromsjo said...

Tur att smaken är olika, världen vore bra tråkig annars. Hon har hursomhelst en väldigt personlig stil när jag som är tämligen obildad på konstområdet känner igen henne direkt. Såg några av hennes skulpturer på Malmöhus för ett par år sen.

Your daily dose of Stockholm, Sweden - click on pictures to enlarge!